Al veel leuke kinderfeestjes en tienerfeestjes zijn georganiseerd. Met cake versieren, knutselen en daarna dansen en chillen.

Ook werd er gewokt aan tafel met zn allen. Heerlijke gesprekken met de " kletspot" , gedanst en vooral héél veel lol gemaakt met elkaar

 

 

 

 

Voor mijn eigen kinderen en later met de kinderen die ik heb begeleid, heb ik veel feestjes, speurtochten en creatieve activiteiten georganiseerd, ik vind het heerlijk om te doen.

De kinderfeestjes kunnen zowel binnen als buiten worden gehouden, ook bij u thuis.

 

Aansluitend aan de belevingswereld van uw kind, kom ik met een aanbod. Kosten in overleg afhankelijk van de vraag.

 

Het aanbod voor kinderfeestje is voor kinderen met een beperking en broers en zussen ( brussen) Op maat naar de behoefte en mogelijkheden van uw kind. 

Ervaring kinderfeestje van mijn dochter, nu 29 jaar.

 

Als k terug denk aan mijn kindertijd is mijn eerste herinnering mijn Pippi Langkous verjaardagspartijtje. Toen ik vijf of zes werd, hebben mijn ouders dat voor me georganiseerd. We woonden naast een slootje, waar mijn moeder de “flessenpost” uit Takatoekaland had neergelegd. In deze fles zat een opgerolde schatkaart, waar een speurtocht op stond. Deze leidde ons naar een oud snoepwinkeltje in de stad, waar een grote schatkist vol gouden muntjes stond. Van de muntjes mochten we oud Hollandse snoepjes kopen in het winkeltje. Uiteraard zat iedereen in het complot, inclusief de meneer van het snoepwinkeltje, maar dit hadden wij natuurlijk niet door als vijfjarigen. Het mooiste vind ik, als ik er nu aan terug denk, het magische aspect van de speurtocht. We geloofden allemaal dat er écht een fles was aangespoeld met een échte speurtocht erin die écht geschreven was door Pippi’s vader, heerlijk!